پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۵۹

دبیرکمیسیون تلفیق برنامه ششم خبر داد:

تصویب طرح حمایتی ازکارافتادگان بی‌درآمد/مستمری به۶میلیون نیازمند

تصویب طرح حمایتی ازکارافتادگان بی‌درآمد/مستمری به۶میلیون نیازمند

حسینعلی حاجي دليگانی دبير كميسيون تلفيق برنامه ششم از تصويب طرح «حمايت از از كار افتادگان بي درآمد» يا همان طرح ۶ ميليون نفر در جلسه امروز كميسيون تلفيق برنامه ششم خبر داد.

حاجی دلیگانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس اين طرح، دولت موظف شده است تا يك سال پس از تصويب برنامه ششم، به هر يك از سرپرستان خانواده هاي تحت پوشش قانون، ۲۰ درصد حداقل حقوق و مزاياي قانون كار را پرداخت کند.

دبیر کمیسیون تلفیق برنامه ششم با اشاره به وزارت کار نیز گفت:  وزارت کار هم موظف شد تا پس از یک سال از تصویب این قانون آن را اجرایی کند.

وی تاکید کرد: ضوابط مربوط به تشخیص افراد نیازمند برای دریافت مستمری باید ظرف ۶ ماه توسط کمیته امداد و سازمان بهزیستی مشخص و برای تصویب به هیأت دولت ارائه شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در توضیح این طرح گفت: بر این اساس افراد نیازمندی که سرپرست خانوار هستند به میزان ۲۰ درصد حداقل حقوق ماهیانه کارگری را مستمری دریافت می‌کنند و این میزان در مورد هر یک از افراد خانواده ۱۰ درصد است و در صورتی که خانواده دارای فرزند معلول باشند ۱۰ درصد در مجموع به مستمری خانواده اضافه می‌شود. 

 

کد خبر 3613970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha